Lankerenhof in de schijnwerpers op Biovakbeurs

Tijdens de Biovakbeurs in Apeldoorn komt de Lankerenhof uitgebreid aan bod. Chris Borren geeft op 6 februari van 15.00 tot 16.00 uur een workshop. Ook is de Lankerenhof in de race voor de Ekoland Innovatieprijs, die uitgereikt wordt tijdens de beurs.

BiovakbeursWie meer wil weten over de Lankerenhof en het verhaal hierachter eens uit de mond van Chris Borren wil horen, moet naar de Biovakbeurs in Apeldoorn komen. Chris gaat hier uitgebreid in op zijn stalsysteem. Ook vertelt hij over zijn ervaringen en zijn motivatie. De workshop van Chris vindt plaats op 6 februari van 15.00 tot 16.00 uur.

Het stalsysteem van Chris Borren op de Lankerenhof is innovatief, succesvol en inspirerend. Dit zijn belangrijke factoren voor de Ekoland Innovatieprijs, waarvoor Chris een van de drie genomineerden is. In de stallen van Chris Borren leven de hennen zo natuurlijk mogelijk. De stal heeft aparte ruimtes waar de dieren kunnen eten, drinken, rusten en eieren leggen. De stallen zijn ruim en hebben een uitloop, waardoor de kippen regelmatig naar buiten kunnen.

Wilt u eenvoudig kunnen zien hoe de hennen op de Lankerenhof leven? Op deze site zijn binnenkort live-beelden van de kippen van Chris te zien.