Chris en Marjanne Borren winnen Ekoland Innovatieprijs

Chris en Marjanne Borren hebben op 6 februari de Ekoland Innovatieprijs 2008 in ontvangst genomen. Deze prestigieuze prijs onderstreept maar eens weer dat we met vooruitstrevende ondernemers te maken hebben.

innovatieprijsDe jury kende Chris en Marjanne de prijs toe, omdat zij heeft gezien hoe op De Lankerenhof dierwelzijn, milieu en consument alle drie op de eerste plaats staan. “De Lankerenhof herbergt duurzaamheid in alle facetten”, aldus de juryvoorzitter. “Chris en Marjanne hebben op hun bedrijf hun maatschappelijke kennis en hun ervaring in de pluimveesector optimaal samengebracht.”

De Ekoland Innovatieprijs is bedoeld voor díe biologische ondernemer die op het eigen bedrijf durft te innoveren en daarmee de biologische sector extra profileert. De organisator, het blad Ekoland, maakte hiervoor een keuze uit tientallen genomineerden. In de eindronde bleven drie innoverende biologische bedrijven over. De Lankerenhof met haar op Houden van Hennen gebaseerde concept werd uiteindelijk de winnaar. De prijsuitreiking vond plaats op de vakbeurs Biovak 2008 in Apeldoorn.