Ga naar de inhoud
De Lankerenhof
  • Home
  • Zo leven de hennen
  • Natuur(lijk)
    • Milieu
    • Natuurinclusief
  • Ontstaan
    • Geschiedenis
  • Eieren
    • Bleieren
  • Haantjes en leghennen
    • Dubbeldoel kippen
  • Producten
    • Recepten
  • Verkooppunten
    • Samenwerking
    • Kippenvlees
    • Eieren en overige
  • Bijen
  • Nieuws
  • Webshops
  • Contact
  • Onderzoek gekiemde tarwe

Rob Kleijs kluift Haantje de Coq

In de uitzending Kluiven met Kleijs van Omroep Gelderland gaat Rob Kleijs langs Gelderse wegen op zoek naar Gelderse smaken en haalt dan ook een Haantje bij de Lankerenhof die hij door topkok Nel Schellekens van de Gulle Waard laat bereiden. Kijk hier voor de gemiste uitzending.

Auteur lankerenhofGeplaatst op 1 oktober 201429 januari 2019Categorieën NieuwsTags haantjes, Nel Schellekens, Streekproduct, Veluwe

Bericht navigatie

Vorige Vorig bericht: De levensloop van het haantje
Volgende Volgend bericht: Streekfoodfestival Ede Proeft

Tag Cloud

advocaat Barneveld Bezoek Binnenstebuiten Biodiversiteit biologisch Biologische eieren biologische kipfilet Dubbeldoel Gelderse Vallei haantjes kerst kiemen kuikens landschap LemonCurd lokaal milieu Natuurinclusief Nel Schellekens No waste nougat onderzoeken Pasta paté pluimveehouderij recept Rondleiding samenwerken Soepkip Streekhoning Streekproduct Veluwe vergaderen voeding voorthuizen Vrijwilligers webshops

De Lankerenhof

Lankerenseweg 18
3781 NB Voorthuizen
Tel. 0342 - 473337

Contact

  • Bezoek ons of Facebook!
  • twitter.com/lankerenhof
  • Mail ons!

Keurmerken

Welkom! De Lankerenhof maakt gebruik van cookies. Wanneer u op 'accepteren' klikt, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring! AccepterenMeer lezen