Ga naar de inhoud
De Lankerenhof
  • Home
  • Zo leven de hennen
  • Natuur(lijk)
    • Milieu
    • Natuurinclusief
  • Ontstaan
    • Geschiedenis
  • Eieren
    • Bleieren
  • Haantjes en leghennen
    • Dubbeldoel kippen
  • Producten
    • Recepten
  • Verkooppunten
    • Samenwerking
    • Kippenvlees
    • Eieren en overige
  • Bijen
  • Nieuws
  • Webshops
  • Contact
  • Onderzoek gekiemde tarwe

Entree Magazine: de culinaire comeback van het leghaantje

In de editie van Entree Magazine  die deze week is uitgekomen staat, mede dankzij input van Nel Schellekens van de Gasterij de Gulle Waard, een mooi artikel over de leghaantjes van de Lankerenhof. Kijk hier voor het artikel.

Auteur lankerenhofGeplaatst op 18 februari 201629 januari 2019Categorieën Geen categorie, NieuwsTags haantjes, Nel Schellekens, Streekproduct, Veluwe

Bericht navigatie

Vorige Vorig bericht: Haantje de Coq nu ook verkrijgbaar bij Estafette winkels
Volgende Volgend bericht: De Lankerenhof en de verbindingen binnen de Foodvalley

Tag Cloud

advocaat Barneveld Bezoek Binnenstebuiten Biodiversiteit biologisch Biologische eieren biologische kipfilet Dubbeldoel Gelderse Vallei haantjes kerst kiemen kuikens landschap LemonCurd lokaal milieu Natuurinclusief Nel Schellekens No waste nougat onderzoeken Pasta paté pluimveehouderij recept Rondleiding samenwerken Soepkip Streekhoning Streekproduct Veluwe vergaderen voeding voorthuizen Vrijwilligers webshops

De Lankerenhof

Lankerenseweg 18
3781 NB Voorthuizen
Tel. 0342 - 473337

Contact

  • Bezoek ons of Facebook!
  • twitter.com/lankerenhof
  • Mail ons!

Keurmerken

Welkom! De Lankerenhof maakt gebruik van cookies. Wanneer u op 'accepteren' klikt, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring! AccepterenMeer lezen